Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Подорожненська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04364377) був реорганізований і увійшов до складу Великоандрусівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Подорожнє
Світловодський район, Кіровоградська область

Щаслива дитина - щаслива країна!

02 червня 2015 року в с. Подорожнє відбулися святкові заходи з нагоди відзначення в районі Міжнародного Дня захисту дітей.  В святкових заходах взяли участь діти пришкільного табору-відпочику та діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях Відніченків, Мостовиків, Чимшитів, Диких, Вартік, Лихобаби.З привітальним словом до учасників свята звернулись керівник апарату Світловодської районної державної адміністрації Андрій Поварчук, начальник міськрайонного управління юстиції Наталія Бащук.

Захід, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, організували та провели: завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Лариса Самойленко, працівники районного Будинку культури Любов Воловик, Ольга Тітова, Юрій Лядов, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Світлана Фокасій. Особливу подяку діти, батьки, учасники свята висловили директору Подорожненського сільського Будинку культури Віктору Шерстюку, сільському голові Володимиру Воропаєву та творчому колективу студії «Свет-ЛАНА».

На закінчення святкового заходу учасникам було вручено солодощі та подарунки.

Ми, дорослі, не повинні стояти осторонь проблем дітей:  забезпечити їм зростання у безпечних та сприятливих умовах, надати доступ до високоякісної освіти та охорони здоров’я, потурбуватися про високий рівень життя.

Кожен з нас може внести позитивні зміни у життя хоча б однієї дитини. Лише спільними діями ми забезпечимо стабільність і добробут кожної дитини.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua