Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Подорожненська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04364377) був реорганізований і увійшов до складу Великоандрусівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Подорожнє
Світловодський район, Кіровоградська область

“Старти надій” – на радість дітям і перевірка на єдність для дорослих

Одним з найулюбленіших змагань школярів району є змагання “Старти надій”, які пройшли 29 квітня в с.Подорожньому.. Це зрозуміло, адже в програмі “Стартів надій” біг на 60м, стрибки в довжину з розбігу, метання м'ячика на дальність, біг на 800 і 1000 м, піднімання тулуба за 1 хвилину, естафета 8 х 50 м. Кожному учню є можливість себе проявити, а в деяких дисциплінах і бути серед кращих.
Цього року змагалися сильніші команди району – Подорожненської та Великоандрусівської шкіл . В останній момент від участі відмовилася із-за транспортної проблеми Григорівська школа.Погода сприяла 36 юним спртсменам і боротьба була гарячою.
Біг на 60 м виграли господарі, метали м'ячик краще гості, стрибали в довжину краще андрусівці, бігли 800 і 100 м швидше подорожанці. Естафета 8 х 50 м розділила суперників в соті долі секунди. А от піднімання в сід краще виконали гості ( 548 очок проти 404 у подорожанців ) і в загальному підсумкові із сумою 1390 очок переможцем змагань стала Великоадрусівська школа, в основному складі якої виступали дівчата – Юлія Зубенко, Карина Сергієнко, Ульяна Крушиніна, Олена Романюк, Анастасія Сергієнко – та хлопці – Юрій Юшко, Владислав Дудник, Максим Доненко, Андрій Гавриш. 
Команда Подорожненської школи набрала 1197 очок.
В особистому заліку серед дівчат кращими стали гості:1. Юлія Зубенко (165 очок). 2.Карина Сергієнко (155). 3.Анастасія Сергієнко (152). А от кращими серед хлопців стали подорожанці: Максим Яценко (117), Сергій Абдурахімов (117),Артем Костович (109). Всі призери в особистому заліку нагороджені медалями.
За результатами змагань сформована збірна команда району для участі в обласних змаганнях, які пройдуть в середині травня в смт. Олександрівці. Команда нашого району – серед кращих минулого року, тому нагальною залишається тільки проблема фінансування поїздки. Поки не відгукнувся жодний спонсор із району і всі три попередні поїздки на обласні змагання школярів в квітні відбувалися за рахунок учасників. Невже немає таких організацій і підприємств, які патріотично допоможуть дітям? Невже у нас в районі немає єдності? 

Олександр Форостяний,
головний спеціаліст сектору молоді
та спорту Світловодської райдержадміністрації

На фото: команда Великоандрусівської школи – переможець районних “Стартів надій”

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua